Hálózat a közösségért 2014Hálózat a közösségért 2014
Regisztrációs feltételek

1. A Regisztrációs feltételek hatálya
Jelen „Regisztrációs feltételek” a www.halozat.maltai.hu címen elérhető honlap használatának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak a honlapon keresztül elért más oldalakra, függetlenül azok jellegétől, az általuk nyújtott szolgáltatástól, vagy az üzemeltető személyétől.

2. Érintett felek
Pályáztató: Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület
Üzemeltető: COMpose-IT Informatikai Kft.
Felhasználó: az oldal szolgáltatásait igénybe vevő személy, aki az oldalon megfelelően regisztrált. Felhasználó csak természetes személy lehet.

3. Az oldal célja, a szolgáltatás leírása
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat (továbbiakban Pályáztató) az EDF DÉMÁSZ Zrt. támogatásával pályázatot hirdet az áramszolgáltató szolgáltatási területén (Bács–Kiskun, Békés, Csongrád megyék teljes területén valamint Pest megye délkeleti részén) élő, szociálisan hátrányos helyzetű személyek/családok részére. A program célja a pályázók felhalmozott áramtartozásának rendezése széleskörű együttműködések erejét felhasználva valamint a hátralék mentesség megőrzése hosszú távon. A bevont szereplők (szolgáltató, civil szervezet, háztartás) összehangolt cselekvésének célja továbbá a kikapcsolt fogyasztók visszacsatolása a villamos-energiafogyasztásba, valamint hogy a támogatott fogyasztókat segítse abban, hogy elkerüljék a hátralék (újra)képződését.

4. A Regisztrációs feltételek módosítása
A Pályáztató fenntartja magának a jogot arra, hogy a Felhasználási feltételeket egyoldalúan módosítsa. A Pályáztató a módosításokról, azok életbe lépését megelőzően a Főoldalon tájékoztatja.

5. A szolgáltatás igénybevételének feltétele, regisztráció
Az oldal szolgáltatásait csak regisztrált Felhasználók vehetik igénybe. Regisztrálni, csak természetes személyek jogosultak. A regisztrációs lapon megjelölt adatokat kötelező megadni.
A regisztrációt követően a Pályáztató aktiváló linket küld a megadott e-mail címre. A regisztráció a linkre kattintással válik befejezetté. A regisztrációval a Felhasználó egyidejűleg tudomásul veszi az oldal felhasználási feltételeit és egyéb előírásait, továbbá a Felhasználó a regisztrációval egyidejűleg külön jognyilatkozat nélkül hozzájárul ahhoz, hogy a regisztráció során megadott személyes adatait Pályáztató nyilvántartsa és kizárólag az oldal Felhasználó általi igénybevételének érdekében a hatályos jogszabályi előírások keretein belül kezelje.

6. Jelszóhasználat, biztonság
A Felhasználó jelszava legalább hat karakter, nyilvánossági fokozata rögzített, azt csak a Felhasználó ismeri. A visszaélések elkerülése végett ajánlatos magasabb biztonsági fokozatú, „erős” jelszót választani, és azt titokban tartani. A jelszó erősségét növeli:
− ha a jelszó nem a Felhasználóra jellemző szó (pl. keresztnév, becenév),
− ha a jelszó hat karakternél hosszabb,
− ha a jelszó tartalmaz kis- és nagybetűt, számot.
A Pályáztató nem vállal felelősséget azon visszaélésekért, melyeket az okozott, hogy a Felhasználó nem megfelelő jelszót választott, vagy jelszavát mások számára hozzáférhetővé tette.
Amennyiben a Felhasználó elfelejti jelszavát, a bejelentkező oldalon az e-mail cím megadását, és a „jelszó-emlékeztető” használatát követően a Pályáztató a regisztráció során megadott e-mail címre új jelszót küld.

7. A regisztráció törlése
A Felhasználó bármikor dönthet regisztrációja törléséről. A törlést kérheti az halozat (kukac) maltai.hu címre küldött levélben.

8. Az oldal szolgáltatásai
A regisztrációt követően a Felhasználó jogosult az oldalt igénybe venni. A Pályáztató fenntartja magának a jogot, hogy – a 4. pontban foglaltaknak megfelelően – a szolgáltatások körét módosítsa.

9. A Felhasználó jogai
A Felhasználó tudomásul veszi, hogy az oldalon történő regisztrációval és a pályázati adatlap kitöltésével semmilyen követelése nem származik. A pályázati adatlap kitöltése és benyújtása kizárólag a pályázaton való részvétel feltétele és eszköze, a pályázat elfogadásáról vagy elutasításáról a Program Bírálati Bizottság dönt.

10. A Pályáztató felelőssége, szavatosság kizárása
A Pályáztató vállalja, hogy minden tőle elvárható intézkedést megtesz a szolgáltatás zavartalansága és folyamatossága érdekében. Az előző pontokban meghatározott jogosítványait (felhasználási feltételek, szolgáltatások megváltoztatása, Felhasználókkal szembeni intézkedések stb.) elsősorban ezen célok érdekében gyakorolja, valamint azért, hogy a szolgáltatást a Felhasználók igényeinek megfelelően alakítsa.
A Pályáztató minden szükséges intézkedést megtesz a Felhasználók adatainak biztonsága érdekében. A Pályáztató nem felelős a Felhasználó adatainak Felhasználó által történő nyilvánosságra hozataláért.
A Pályáztató nem szavatolja a szolgáltatás szünetmentességét, nem tehető felelőssé továbbá a szolgáltatás felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. A Pályáztató az oldal működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban felelőssé nem tehető.

11. A szolgáltatás összekapcsolása más szolgáltatással
A Pályáztató fenntartja magának a jogot arra, hogy a honlapot összekapcsolja más, általa fenntartott honlappal. A honlapok összekapcsolása csak technikai művelet, amely nem jelenti az adatállományok bármilyen módon történő összekapcsolását és jelen oldal szolgáltatásaitól eltérő szolgáltatások keretében történő felhasználását.

12. Jogérvényesítés
A Felhasználók panaszaikkal, kifogásaikkal fordulhatnak közvetlenül a Pályáztatóhoz, aki minden tőle telhetőt megtesz az esetleges jogsértések megszüntetése és orvoslása érdekében. Egyéb esetekben a Felhasználó a mindenkor hatályos jogszabályokban foglaltak szerint érvényesítheti jogait, ennek módjáról kérésre a Pályáztató felvilágosítást ad.
Elérhetőség: www.maltai.hu

13. IP-cím megőrzésének feltételei
A regisztráció, valamint az oldal megtekintése során rögzítésre kerül a Felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a Felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen, naplófájlban rögzített adatok csak statisztikai célra kerülnek felhasználásra.

14. Adatfeldolgozás
Az Üzemeltető mint adatkezelő fenntartja magának a jogot arra, hogy egyes technikai műveletek céljára adatfeldolgozót vegyen igénybe.


Bejelentkezés a pályázatba
Elfelejtettem a jelszavam
Dokumentumok Lekérdezés Pályázati felkészítés Kapcsolat

Minden jog fenntartva.